SoSYeTiK89 Rektör
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 35 Nerden : İstanbul-Büyükçekmece İş/Hobiler : Forum,Pc,Web tasarım,Mikro işlemciler Lakap : MANSIZ Ruh Hali : Rep : 10 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Bana Gülmeyi Öğretsene Cuma Ekim 17, 2008 3:10 am | |
| Bana gülmeyi ögretsene, ben gülmeyi unuttum hep dert üst üste gelince gülmeye zaman bulamadim. bazen aynanin karsisina gecer gülmeyi denerim ama öyle yapmaciktirki o yüzümdeki tebessüm. bazen gülerken resmimi cekerim ama beceremem o gülücük ifadesini. sinir olup silerim defalarca o resimleri...
bana gülmeyi ögretsene, ben gülmeyi unuttum ama yapmacik olmasin, gülümsememi aynada görünce icim rahatlasin, cektigim fotograflarda bos degil sevincli bir yüzüm olsun. sahi gülmek nedemekti? bana uzun uzun anlatsana. tipki senin yüzündeki tebessüm gibi olsun, her güldügünde icimi rahatlatiyorsun ya, benim güldügümdede senin icin rahatlasin. Aynalar bile kiskansin, beni gören günes sansin. Bana gülmeyi ögret, ama yapmacik degilde tüm gönülden olsun.
seni ne cok sevdigimi söyleyemeye dilim varmadi ya bir türlü öyle bir gülücük olsun ki askimi nakislasin kalbine hic konusmaya gerek kalmadan anlatsin bir tebessüm ile.. Seni seviyorum kelimesini tasisin sana her tebessüm ettigimde...
istemem kahkahali gülmek bana tebessüm yeter, gözüm yükseklerde degil bilesin. sirf Senin icin gülmek istiyorum, yüzüme baktiginda kederi degil mutlulugu gör diye. Bana gülmeyi ögretsene, ben gülmeyi unuttum, ama yalan dolu degil gercek olsun, tipki seninki gibi olsun.. | |
|