SoSYeTiK89 Rektör
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 35 Nerden : İstanbul-Büyükçekmece İş/Hobiler : Forum,Pc,Web tasarım,Mikro işlemciler Lakap : MANSIZ Ruh Hali : Rep : 10 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: AŞIK OLMAK MUTLU OLMAK MI ? SEVERKEN ACI ÇEKMEKMİ ? SENCE ? Cuma Ekim 17, 2008 3:13 am | |
| Seni görüp dokunamamak cok acı veriyor. gözlerine bakıp askımı sana defalarca sölemek istiyorum... SENİ SEVİYORUM diye haykırmak İSTİYORUM Ama ne yapsam nafile sen hep kacıyorsun Artık kaldıramıyorum bunu!!! Ben öyle üç gün sevenlerden değilim!!! Sonuna kadar sevrim sen sevmesen'de Pişman değilim seni sevdiğim için... Sende öğrendim aşkı Askın ne kadar büyük olduğunu Sende yasadım acıyı Ağlamanın ne olduğunu Ne istersen iste!!! Seni unutmamı asla isteme... Seni böylesine severken ALLAHIM ASKIN BU KADAR ACI OLDUĞUNU BİLSEYDİM ASIK OLMAZDIMMM.... Ama malesef bu isteğe göre olmıyor Bir bakmıssın iştahım kesilmiş Onu gördüğünde içinde hafif bir rüzgar var. Adını duyduğumda ise büyük bir ACI... Sanki bir salıncakta sallanıyorum. GİBİ..... Öyle sallanmısım ki inmek istiyorum... ama durduramıyorum!!! Ve sonunda düştüm yere öyle bir canım acıdı ki... işte o anki acı hiç bir yarde yok ve sadece iki damla göz yasım aktı Biri sağdan diğeri ise soldan Sağdaki cok acıtmadı ama Solda ki kalbime değdi COKKK ACIYORR..!!! | |
|
ekselans_38 Öğretim Görevlisi
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 35 Nerden : 38_kAySeRi_38 Ruh Hali : Rep : 0 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: AŞIK OLMAK MUTLU OLMAK MI ? SEVERKEN ACI ÇEKMEKMİ ? SENCE ? Çarş. Ekim 29, 2008 12:57 pm | |
| kardeş ellerine sağlık... sanki beni tarif ettin | |
|