| Beşiktaş Marşları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mummy1903 Rektör
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 35 Nerden : KartaL Lakap : mummy Ruh Hali : Rep : 94 Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:47 pm | |
| hade hep beraber YAĞMURLU BİR GÜNDE TANIDIM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR WARDI BİRANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİİ... BJK ULAN KRALINA DEİL ALYINA GİDER.....
En son mummy1903 tarafından Salı Ekim 14, 2008 5:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
mummy1903 Rektör
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 35 Nerden : KartaL Lakap : mummy Ruh Hali : Rep : 94 Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:47 pm | |
| Burası beşiktaş alayına gider ugraşma bizimle göt olanı fenerbu hayat dediğin elbet birgün biter AzRaiLiN biziz göt olanı fener
En son mummy1903 tarafından Salı Ekim 14, 2008 5:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:48 pm | |
| FENERİN TARAFTARI TÜRKİYEDE 5 MİLYAR HEPSİNİ TOPLASAM ETMESKİ S............. KADAR AL BUNU ALAMAZMISIN SEN NE BİÇİM DELİ KANLISIN HOBBBBBAAA ÇOŞTUM BE MAÇTAIM GİBİ | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:48 pm | |
| BIR GÜN KIYAMET KOPAR ÇÖKER KARANLIK, ALLAH BIZI AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK, SEVENLER AYRILMAZ BIR PLAN YAPTIK, BÜTÜN ÇARSI CEHENNEME KOMBINE ALDIK! | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:49 pm | |
| iNanMaYan ALi AYDIN'a SorSun, NasıL Koydu ama AhMet DurSun..
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik Geceleri uyumadan sabahlar ettik Uçurumlara düşmeden tut elimizi Şampiyon ol Beşiktaş'ım mesut et bizi | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Bize fizigi yanlis ogrettiler... Insan sesi ucak sesini bastiramaz dediler... Onlar inönü'yü gormediler...
Bize hayat bilgisini yanlis ogrettiler. Yerli mali, yurdum mali kullan dediler. Onlar nouma'yı gormediler...
Bize matematigi yanlis ogrettiler Kale direklerinin acisi 90 derecedir dediler sergenin 95 çaktıgını bilemediler
Bize muzigi yanlis ogrettiler En zor olani cok sesli korodur dediler Onlar 4500 kartalı aynı anda gormediler... | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Bize turkuleri yanlis ogrettiler. Lorke lorke lorke dediler. Onlar nouma'yı gormediler..
Bize edebiyati yanlis ogrettiler. En guzel eserler aruzla yazilir dediler. Onlar besiktas siirlerini dinlemediler... | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:50 pm | |
| Bize cografyayi yanlis ogrettiler. Sambacı kızları meshur dediler. Onlar Alex'i hic gormediler...
Bize efsane asklari yanlis ogrettiler. Kerem'le Asli, Ferhat'la Sirin dediler. Onlar besiktas sevdasini hic bilmediler...
Bize bir tek seyi dogru ogrettiler.. En buyuk beşiktaş, baska buyuk yok dediler... | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:50 pm | |
| Çarşıyiz biz Çarsı, Meyhaneler evimiz, Sokaklar mekanimiz, Sarab siseleri sermayemiz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Çarşı severse kimse tutamaz, Çarşı aglarsa kimse susturamaz, Çarşı kaybolursa kimse bulamaz, Dinle sosyete kızı iyi dinle, Herkes Çarşı olamaz.. | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:51 pm | |
| Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi, İste biz kotu günde hep omuz omuzayız, Övunmek gibi olmasın biz Karakartallıyız!!.. | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim, Söyle Senden Başka Kimim Var Benim, Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.. | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Besiktasim Sen Cok Yasa, Canim Feda Olsun Sana, Hicbirseye Degisilmez, Senin Sevgin Bu Dunyada!! | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:52 pm | |
| Ne Para Ne Manita Nede Araba, Cokda Umrumda Bu Dunya, Duysun Alem Boyle Aski, Bu Alemde Kral Carsi!! | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Sömürüler Bitmez,Savaslar Bitmez, Isteyen [Savasa] Girer Hiç Farketmez, Bu alemde ÇARSI Savasa Karsi, Saddam Affeder, ÇARSI Affetmez!!! Sil | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Seni sevdik gönül verdik beşiktaş Seni bizden ayıracak hiçbir beden yok bu dünyada Ne bir heves Ne bir tutku Beşiktaşım anlatılmaz bi sevgi bu Tapıyoruz Seviyoruz Kahrolduk biz aşkından geberiyoruz... | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:53 pm | |
| Pentagona uçakla sen girdin
Sen hep beşiktaşlıları sevdin
Ladin amca bizlere kıyakyapsana
Kadıköye bomba atsana ooo | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Paz Eyl. 28, 2008 2:53 pm | |
| Yalanmış Anladım Başka Sevgiler
En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer
Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer
Kefenim Siyahla Beyaz Olsun | |
|
| |
ekselans_38 Öğretim Görevlisi
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 35 Nerden : 38_kAySeRi_38 Ruh Hali : Rep : 0 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Ptsi Eyl. 29, 2008 2:39 pm | |
| HADİ HİSSET
SİYAHLA BEYAZ ORTAK OLMUŞ KARTALIN AŞKI BÖYLE DOĞMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ
BEŞİKTAŞIM NE ZAMAN DOĞMUŞ KARTAL UÇUP KALBİME KONMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ
(Söz-Müzik-Düzenleme: MUSTAFA SANDAL) | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Ptsi Eyl. 29, 2008 4:49 pm | |
| Helal olsuN be Hayro SaNa harbisiN | |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Salı Ekim 07, 2008 6:32 pm | |
| Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı Siyah Beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla Beyazı ayıramazki Her yolun sonunda ölüm olsada Sevenleri kimse ayıramaz ki Seni Seviyorum Komalardayım... dünya öylesine çullanmışki üzerime kolumu kıpırdatacak yerım yok.yogun
pres altında kalmısım dar alanda kısa paslasmalar yapıyorum köşe
basında polislerle duvar pası verıyorum spreylerle duvarlara...ve güzel bir
vücüt calımı attıktan sonra önumdekı vatandasa bir bakıyorum girmişim
turnikeye..ölümle yasamı ayıran çizginin tam üzerindeyim yani bir yanım
sahte dünya bir yanım aydınlık sevgi ve herşeyim.günahlarımı sevaplarımı
tartıyorlar polisler ve alıyorlar cebımdekı bozuk paraları günahmıs
megersem cennete girilmezmis böyle seylerle.pasaportumu vizeliyor sarı
gomleklı zebani ve yolluyor benı cennetın basamaklarına..teker teker agır
agır cıkmaktayım basamakları.her basamakta atıyorum omuzumdakı
yükümü ne var ne yok yalan dunyadan kalma dertleri vestiyere
bırakıyorum dönüşte tekrar giymek üzere ve ortadayım işte sereserpe
yere cırılcıplak basıyor ayaklarım ve daha bir kızlı carpıyor kalbım ,2
katına cıkmıs capı atardamarlarımın...geldik yine bırakıp herseyı
arkamızda herseye rest cekıp gelıyoruz kapalıya...sen yokmusun sen..sen
kac kişinin umudusun be kac kişi heves veriyor can atıyor senın kollarına
bırakmak ıcın kendını...erzurum daglarında kar altında süyen çiğdemsin
antalyada yeseren limon mardınde kat kat evlerın catılarının altında
cekılen cılesın,beşparmak daglarında girnede anavatana özlemsin ve
dogubeyazıtta hudutta beklıyen kamyoncunun yaktıgı sigarasın sen..gözü
kulagı sende tum yoldaşlarının yüreğinin pencerelerını sana acmıslar,sıcak
yaz gunlerının perdeyı havalandırıp ıcerı sızan meltemısın sen...senın her
sesınde daha bır heveslı ızlıyorsa ülkenin en ucra kosesınde bir
vatandaş,küçük bir radyonun frekansını sana ayarlamaya calısıyorsa
anadolunun daglarında bir coban,ve alkole bulanmıs bir meyhanenin en
güzel sarkısıysa senın sesın...sen teksin sen büyüksün be Beşiktaş ve sen
kapalı sen bu dünyanın merkezisin haberin yok..hatırla ugruna ölenleri
verilen kavgaları...sen bu yüzden dimdik ayaktasın ne bir kayaya carptın
ne bir denizde bogulup sıgınacak tekne aradın..bu alemın denizide sensin
tekneside sensin..seni bilmeyenler bogulur gider siyahında ve baskaldırır
sevgıne muhtac harman olan Kartallar beyazınla yükselir birlikte arşa
dogru.çırılçıplak geldik yıne kollarına ve bog bizi kapalı götür bizi o güzel
sesinle Beşiktaş makamından en güzel bestelerle rüya alemine... noluyor
ya neyin nesidir bu soguk ,iliklerime kadar işledi bir anda...tabi ya
vestiyerde bıraktık yalan dünya postumuzu....
GÖZLERİM BİR ÇAKIR KAFAM BİR ÇAKIR SEVGİNE SUSADIM HARMANLARDAYIM
SENİ SEVİYORUM KOMALARDAYIM...
| |
|
| |
mummy1903 Rektör
| Konu: Geri: Beşiktaş Marşları Salı Ekim 07, 2008 6:35 pm | |
| Karanlık Bir Gecede karanlık bir gecenin aydınlık sabahında baglandım sana, yıllar eskirken önümde ben tutsak kaldım sana, rengınle acarken gözlerımı yeni bir sabaha sevdamla geldım sana, ölüme susamış susar gibi susadım sana..
suskundum bir zamanlar,aglardım hep geceleri kimseye diyemezdım sebebini, herkes coşarken bir kenarda ben hep senin mutlulugunu hayal ederdim, senin gülmen benim mutlulugumdu çünkü,senin aglamansa benim yokolmamdı, sen hep gül demek gelıyor ıcımden,bırak ben yokolayım kartalım..
hanı sevdıysek allahına kadar derdık ya bir mevzu gecesi kazanda, hanı sokaklar bızı saklardı ya arayanlardan bir puslu gecede, hanı kan kokardı ya her fener sabahı köyicinin siyah beyaz sokakları, işte o gun canımı carsıya sevdamı renklerıne ömrümü sana adamıştım..
hanı kolkola girer herkese ınat derdik ya gelıyoruz ulan dıye, hanı bır kadıkoy dönüşü demlenırdık ya yıne kazan önünde, hani bir şişli yokusu ınletırdık ya fulyayı kacmayın ulan dıye, işte o gun alayına isyandı ınadına Beşiktaş demek...
''cok sevdık be abileri'' unutmadık unutmayacagız derdık ya bir pazar gunu kabri başında, yalan bizde ıhanet demekti ya hani yalancı basına,yavsak yazarlara sözüm ona, belkıde mecnunun kavusamadıgıydın sen,keremın ugruna dagları deldıgıydın,ferhatın gözyaşı gibi aşıgız,susuyoruz,sevıyoruz,aglıyoruz,ölüyoruz,seviyoruz ulan alayına ınat... | |
|
| |
| Beşiktaş Marşları | |
|